Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش گروه باشگاه جوانی خبرگزاری برنا؛ ستارهها همیشه از زوایای گوناگون مورد انتقاد دیگران قرار میگیرند. از اندام، رژیم غذایی، مهارت و لباسهایشان که بگذریم، این بار چشمهای آنها مورد توجه قرار گرفته است. اگر دوست دارید بدانید که زیباترین چشم ها در میان ستارگان زن جهان متعلق به چه کسانی است، در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنجلینا جولی

تاریخ تولد:1975

محل تولد: لس آنجلس، آمریکا

حرفه: بازیگر

مگر می شود از چشم های زیبا صحبت کرد و نام آنجلینا جولی را با آن چشمان آبی اش به زبان نیاورد؟ جدا از نقش آفرینی زیبا، کمک های خیرخواهانه و لب های برجسته آنجلینا، چشم های زیبای او نیز جزو یکی از جذابیت هایش است. او بارها و بارها توسط مجله‌ ها و مراسم‌ مختلف به عنوان زیباترین، جذاب ترین و بهترین مادر بازیگر انتخاب شده است.

آیشواریا رای

تاریخ تولد: 1973

محل تولد: کارناتاکا، هند

حرفه: بازیگر

آیشواریا رای دختر شایسته‌ دنیا در سال ۱۹۹۴ بود، بنابراین تعجبی ندارد که زیبایی او نیز زبانزد خاص و عام باشد. نگاه جذاب این ستاره هندی با تن سبز-آبی اش جای خود را در میان قلب میلیون ها انسان باز کرده است.

امبر هرد 

تاریخ تولد: 1986

محل تولد: تگزاس، آمریکا

حرفه: بازیگر

یکی دیگر از ستاره هایی که چشم های زیبایی دارد، امبر هرد است. این را ما تنها نمی گوییم، بلکه نسبت طلایی زیبایی نیز این را ثابت کرده که چهره این ستاره جزو کامل ترین و زیباترین چهره های جهان است، بنابراین طبیعی است که او چشمهایی زیبایی نیز داشته باشد. با نگاهی به تصویر او، شما هم به این واقعیت پی می برید. 

جی جی حدید

تاریخ تولد: 1995

محل تولد: لس آنجلس، آمریکا

حرفه: مدل

می توان چندین صفحه درباره زیبایی جی جی حدید و چشم های سبز- آبی اش نوشت. این مدل آمریکایی نه تنها با اندام زیبایش بلکه با چشم های گیرایی که دارد، در تبلیغات مشهورترین برندها و کت واک ها طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است.

میلا کونیس

تاریخ تولد: 1983

محل تولد: چرنیوتسی، اکراین

حرفه: بازیگر

میلا کونیس از سن 15 سالگی بازیگری را آغاز کرد و حال تبدیل به یکی از جذاب ترین زنان جهان شده است. اگرچه او دارای ناهم‌رنگی عنبیه است، بدین معنی که هر چشمش رنگی به خصوص دارد. چشم چپ او سبز رنگ و چشم راستش کمی تیره تر و قهوه ای تر است، اما این موضوع چیزی از جذابیت چشم های او کم نمی کند.

آدریانا لیما

تاریخ تولد: 1981

محل تولد: برزیل

حرفه: مدل

چشم های آبی آدریانا لیما، ما را یاد سواحل برزیل، جایی که او متولد شده است، می اندازد. اینطور به نظر می رسد که چشم های او مانند یک آهنربا آدم را جذب می کند. این ستاره ویکتوریا سیکرت در سن 36 سالگی، چهره تبلیغاتی برندهایی چون میبلین، کیا موتور و... شده است.

شارلیز ترون

تاریخ تولد: 1975

محل تولد: جنوب آفریقا

حرفه: مدل/ بازیگر

شاید زمانی که صحبت از زیبایی ستاره ها می شود، شارلیز ترون اولین فردی است که به ذهن تان خطور می کند. بله طبیعی است. او نه تنها یک مدل و هنرمندی تواناست، بلکه با چشم های سبز رنگ اش نیز طرفداران بسیاری را به سمت خود جذب کرده به طوری که به یکی از مطرح ترین ستاره های دنیای هالیوود تبدیل شده است.

مگان فاکس

تاریخ تولد: 1986

تاریخ تولد: تنسی، آمریکا

حرفه: مدل/ بازیگر

چه کسی است که بتواند از مگان فاکس چشم بردارد؟ اگر چه تمام اعضای صورت او زیبا و جذاب است اما از چشم های آبی او نمی توان گذشت. طبق گزارشات، او یکی از جذاب ترین چهره ها را در میان هالیوودی ها دارد.

مارگو رابی

تاریخ تولد: 1990

محل تولد: استرالیا

حرفه: مدل/بازیگر

یکی دیگر از چشم آبی های هالیوودی، مارگو رابی است. این بازیگر و تهیه کننده استرالیایی بیشتر به خاطر نقش اش در فیلم «گرگ وال استریت» شهرت دارد.  

الیزابت تیلور

تاریخ تولد: 1932

محل تولد: انگلیس

حرفه: بازیگر

هالیوود هیچگاه ستاره ای چون الیزابت تیلور را از یاد نمی برد. نه تنها شخصیت، بلکه زیبایی ظاهری اش نیز او را در دل میلیون ها انسان جا کرده است. چشم های متمایل به بنفش او هیچگاه از یاد مردم نمی رود.

پنه لوپه کروز

تاریخ تولد: 1974

محل تولد: اسپانیا

حرفه: مدل/ بازیگر

آیا نقصی در چهره پنه لوپه کروز می بینید؟ این ستاره چنان محبوبیتی در دنیای هالیوود دارد که دیگر ستاره ها حسرت اش را می خورند. از زیبایی شخصیتی او که بگذریم، چشم هایش جذابیتی دارند ک نمی توان نادیده گرفت.

آدری هپبورن

تاریخ تولد: 1929

 محل تولد: بلژیک

حرفه: بازیگر

مهم نیست که چند بازیگر آمدند و رفتند، آدری هپبورن جزو ستاره هایی است که هیچگاه از یاد نمی رود. این هنرپیشه باریک‌اندام و خوش‌پوش، به‌خاطر زیبایی فریبنده، ایفای نقش ماهرانه و در عین حال معصومانه‌اش در فیلم‌ها و اقدامات بشردوستانه‌اش برای کودکان نیازمند، شهرت داشت. هپبورن همچنین چهار بار نامزد جایزه اسکار شد و در سال ۱۹۵۳ موفق به بردن جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش اول زن برای بازی در فیلم «تعطیلات رومی» شد. یکی دیگر از فاکتورهایی که او را جذاب کرده چشم هایش است که رنگ واقعی آن را ترکیبی از رنگ های سبز، خاکستری و آبی می دانند.

اولیویا وایلد

 تاریخ تولد: 1984 

محل تولد: نیویرک، آمریکا

حرفه: بازیگر

اگر چه اولیویا وایلد توانایی زیادی در بازیگری دارد اما از جاذبه چشم هایش برای جذب طرفداران بیشتر، نمی توان گذشت. او نیز دچار ناهم‌رنگی عنبیه است. از این رو رنگ چشم هایش، با توجه به نور خورشید، از طیف های خاکستری تا سبز، تغییر رنگ می دهد.

کایرا نایتلی

تاریخ تولد: 1985

محل تولد: انگلستان

حرفه: بازیگر

جدا از استخوان های فک کایرا نایتلی که فرمی زیبا و فشنی دارد، چشم های او نیز از جذابیت بالایی برخوردار است. او با زیبایی و توانایی های که در صنعت بازیگری دارد، توانست خودش را در میان بهترین بازیگران هالیوودی قرار دهد.

اسکارلت جوهانسون

تاریخ تولد: 1984

محل تولد: نیویورک، آمریکا

حرفه: بازیگر

بازیگر قدرتمند و دوست داشتنی، اسکارلت جوهانسون، یکی از زیباترین چشم ها را دارد. او با چشم های سبز رنگ اش که با پوست صورت اش هماهنگی خاصی دارد، توانسته خود را در این لیست جای دهد.

کایلی جنر

تاریخ تولد: 1997

محل تولد: لس آنجلس، آمریکا

حرفه: کارآفرین 

کایلی جنر هنرپیشه، کارآفرین و شخصیت شبکه های اجتماعی است که در مجموعه تلویزیونی «پابه‌پای خانواده کارداشیان» درخشید. اگر چه او عمل های زیبایی زیادی را روی صورت خود انجام داد اما یکی از اعضای صورت اش که زیبایی طبیعی دارد، چشم هایش است. چشم های قهوه ای تیره او با فرم زیبایی که دارد، در کنار مژه های بلندش، همگی بر جذابیت و محبوبیت او افزوده است.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۳۵۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینجا آمریکاست و آنهایی که در سمت درست تاریخ ایستاده‌اند

تاریخ گواهی می دهد که بی عدالتی ، ظلم و دروغ در نهایت توسط وجدان های بیدار سرکوب خواهد شد، هیچ ظلمی در هیچ کجای صفحات تاریخ هرچقدر هم که طولانی باشد دوام نیاورده، همیشه انسان هایی بوده اند که حتی به قیمت جان خود هم که شده مقابل ظلم و بی عدالتی ایستاده اند و این آزمایشی بوده است برای بشریت...

حالا روزهاست که از ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی در نوار غزه می گذرد ، ظلمی که باعث شده تا بسیاری از افرادی که تا امروز این رژیم را نمی شناختند حالا بیدار شوند و جهان را بیدار کنند. 

آیا یک رستاخیز جهانی در راه است؟

 از تاریخ ۱۸ آوریل یعنی ۳۰ فروردین تاکنون بیش از ۲ هزار نفر در دانشگاه‌های  فقط آمریکا بازداشت شدند و پلیس این کشور با حمله به دانشگاه های این کشور از نارنجک‌ و شوکر استفاده می‌کند. پلیسی که نه فقط دانشجویان را مورد تعرض قرار می دهد بلکه حتی اساتید از جمله رئیس دپارتمان فلسفه دانشگاه ایالت جورجیا را نیز به فجیع ترین وضع ممکن بازداشت کرده است.

کیومرث یزدان پناه کارشناس بین‌الملل در این باره گفته است: حداقل انتظاری که می‌شود از افکار آزادی خواه جهان و اندیشه محور جهانی به ویژه از دانشگاه‌های مستقل و دانشگاه‌هایی که هیچ‌گونه وابستگی سیاسی به سیستم‌های غربی ندارند داشته باشیم همین باشد که در مواقع لازم و به موقع مقابل ظلمی که بر مظلومی در هر نقطه از جهان می‌شود بایستند. این خیزشی که به عنوان خیزش سازگار با افکار ضد بشری صهیونیست‌ها در سرزمین‌های اشغالی در آمریکا شاهدش هستیم مصداق بارزی در جنبش آزادی خواهی دانشجویی در جهان است؛  آن هم در جایی که اسرائیل را فرزند کوچک خود در نقطه‌ای دیگر از جهان می‌دانند. آن هم در جایی که خود باعث و بانی بسیاری از جنایات بشری در اقصی نقاط جهان است و سیستم بی رحمی دارد و پلیسش به خشونت و بی رحمی مشهور است و معمولا چنین حرکات و گردهمایی‌های از جنس مردمی و همدردی با مظلومان سرزمین‌های اشغالی  را بر نمی‌تابد.

این کارشناس مسائل بین الملل اظهار کرد: به نظر من این اتفاق می‌تواند نقطه و سرآغازی برای رستاخیز جهانی در افکار عمومی جهان برای جنایات رژیم صهیونیستی و امیال آن‌ها باشد. به هر حال آن چیزی که در دانشگاه‌های آمریکا شاهد آن هستیم هر مقدار دامنه این اعتراضات گسترده‌تر و وسیع‌تر شود و هر چه قدر شرایط را برای مبارزه واقعی با ستمکاران صهیونیست فراهم کند حتما می‌تواند آثار بسیار درخشانی را  برای دفاع از مردم مظلوم فلسطین داشته باشد و برای  تثبیت موقعیت آن‌ها، به رسمیت شناختن حقوق مشروع و از همه مهم‌تر به رسمیت شناختن کشور فلسطین اهمیت داشته باشد.

اتمام یک لیبرال دموکراسی غربی 

احمد دستمالچیان سفیر پیشین ایران هم در این باره گفته است: از همان روز‌های ابتدایی عملیات طوفان الاقصی در چندین نوبت عنوان کردیم که از بزرگترین دستاورد‌های این عملیات به چالش کشیدن لیبرال دموکراسی غربی‌ها است. پایه های سه رکن اساسی حقوق بشر، آزادی بیان و تعیین سرنوشت در استاندارد دوگانه غرب لرزان شده است و انسان غربی و خصوصا جوانان و نخبگان دانشگاهی در این چالش برانگیختگی عمومی را به راه انداختند.

این کارشناس سیاسی ادامه داد: اکنون نظام استکباری غربی با چالش بزرگ خیزش افکار عمومی و خیزش نخبگی روبه‌رو است. اندیشکده‌های مهم در اروپا و آمریکا در برابر این سوال قرار گرفته‌اند که چرا باید در برابر جنایات صهیونیست‌ها سکوت کنیم؟

دستمالچیان افزود: این موضوعی است که در آمریکا نماد پیدا کرده و با پیش بینی‌هایی که می‌شود به اروپا هم سرایت خواهد کرد و تقابل بسیار عمیقی میان حاکمیت و مردم به وجود می‌آورد و چالش بزرگی بر سر راه نظام لیبرال دموکراسی غربی خواهد بود .

دانشجویانی که نه تخریب کردند، نه شعار تخریب دادند

در کشورمان نیز بسیاری در این باره گفتند از جمله مقام معظم رهبری در این باره فرمودند: شما ملاحظه کنید آمریکایی‌ها و دستگاه‌های مرتبط با آنها، با مخالفت زبانی با اسرائیل چه معامله‌ای دارند انجام می‌دهند! دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا نه تخریب کردند، نه شعار تخریب دادند، نه کسی را کشتند، نه جایی را آتش زدند، نه شیشه‌ای را شکستند؛ این‌جور دارد با آنها رفتار می‌شود. این رفتار آمریکایی‌ها هم، حقانیت موضع جمهوری اسلامی را در بدبینیِ به آمریکا نشان داد؛ یعنی در واقع شد پشتوانه‌ی همین «مرگ بر آمریکا»یی که شما می‌گویید. نشان داد به همه که آمریکا شریکِ جرم است. یک حرفی هم ممکن است یک وقتی بزنند به‌عنوان مثلاً دلسوزی! دروغ است، خلاف واقع است.آنچه که انسان مشاهده می‌کند در عمل، نشان‌دهنده‌ی همراهی و همدستی آمریکا در این جرم بزرگ، در این گناه نابخشودنی با رژیم صهیونیستی است. اینها شریک جرمند. چطور می شود نسبت به یک چنین نظامی، نسبت به چنین رژیمی، انسان خوش‌بین باشد؟ چطور ممکن است؟ یا به حرف او اعتماد بکند.

و در پایان نیز بد نیست به اظهار نظر برنی سندرز سناتور آمریکایی در این باره اشاره کنیم که گفته است  «افتخار می‌کنم که دانشجویان به جنگ غزه اعتراض می‌کنند. متمرکز و در آرامش بمانید. شما در سوی درست تاریخ قرار دارید».

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • زیباترین اما خطرناک‌ترین شهر ساحلی جهان
  • تاریخ‌سازی خشن‌ترین دختر ایران در آستانه المپیک
  • آزادی‌خواهی از ویژگی‌های عناصر علمی و دانشگاهی در تمامی ادوار تاریخ است
  • نظربازی با اصفهانِ اردیبهشتی
  • اینجا آمریکاست و آنهایی که در سمت درست تاریخ ایستاده‌اند
  • کدام کشورها در سال ۲۰۲۴ بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ (+ اینفوگرافی)
  • ۱۰ کشور با بهترین غذاها در جهان؛ کدام کشور بهترین کیفیت غذا را دارد؟ (+عکس)
  • مست عشق : روایتی متفاوت از عشق با حضور ستارگان دو کشور (+عکس)
  • کدام کشورها بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ + اینفوگرافیک
  • (اینفوگرافیک) کدام کشور‌ها در سال ۲۰۲۴ بیشترین تعداد میلیاردر‌های جهان را دارند؟